Brezplačno vedeževanje iz rok pravih vedeževalk

Ste tudi vi morda na točki v življenju, ko ne veste, kaj narediti? Ste pred težko odločitvijo, v stiski ali pa bi zgolj potrebovali kakšen nasvet glede partnerstva, prijateljev, službe ali financ? Potem je morda pravi čas, da se odločite za obisk vedeževalke. In to ne kakršnekoli, ampak takšne, ki ponuja e vedeževanje iz tarot kart.

Ker pa imajo mnogi še vedno preveč predsodkov do vedeževanja in menijo, da gre pri napovedovanju prihodnosti za nateg, smo se odločili, da najprej predstavimo, kaj sploh je vedeževanje in komu je namenjeno.

vedeževanje

Kaj je vedeževanje?

Ko govorimo o vedeževanju, imamo v mislih nekoga, ki nam napoveduje, kaj se bo zgodilo bodisi v bližnji ali daljni prihodnosti. In res je. Gre za pogovor, v katerem sodelujeta dve osebi – spraševalec in vedeževalec, pogovarjata pa se o dogodkih, ki se bodo zgodili in so za določeno osebo izrednega pomena. Pogovor je iskren in poteka brez predsodkov, ostane pa zgolj med dvema osebama in se ne prenaša naprej.

Spraševalec je oseba, ki se znajde v določeni situaciji, na primer ima določene težave, stisko, ne ve kaj storiti, ima dvome in se sprašuje, kaj ga čaka v prihodnosti. Vedeževalec pa je oseba, ki spraševalcu s pomočjo posebnih taktik odgovarja na te težave, mu razkrije prihodnost in dogodke, ki sledijo.

Vedeževanje bi lahko torej opisali kot nekakšno poznavanje prihodnosti, ki daje ljudem občutek pripravljenosti in gotovosti. Na tak način namreč spraševalci vedo, kaj jih čaka. To je lahko v večini primerov kot nekakšna prednost oziroma nekaj pozitivnega, a vendarle je treba biti na napovedovanje prihodnosti dobro pripravljen.

Spraševalci se morajo pred vedeževanjem tako pripraviti na vse možne scenarije, tudi na slabe in takšne, ki si jih nikakor ne želijo slišati. V življenju se namreč vsem dogajajo vzponi in padci in možno je, da vedeževalka napove tudi kaj slabega ali travmatičnega. A to še ne pomeni, da je vedeževanje nekaj slabega. Vsako stvar moramo namreč le obrniti sebi v prid in se zaradi napovedi določene situacije ne preveč obremenjevati. Ker bomo poznali dogodke, tudi če so slabi, pa nam bodo ti kasneje predstavljali manjše breme, saj bomo na določene situacije pripravljeni in jih bomo lažje sprejeli ter razumeli.

Komu je namenjeno vedeževanje?

Ob tem se verjetno sprašujete, komu je pravzaprav namenjeno vedeževanje ter ali je obisk vedeževalke primeren za vse. Tukaj vam lahko zagotovimo, da lahko vedeževalko obiščejo skorajda vsi, primerna je tako za mladostnike, ki so v negotovi situaciji kot tudi za odrasle, ki potrebujejo nasvet. Vsi se namreč v življenju kdaj znajdemo na razpotjih, pridemo do ovir, ki se nam zdijo nerešljive. Vedeževanje pa nam lahko v teh situacijah pomaga, da se vrnemo na pravo pot.

Ker pa je mnoge še vedno strah obiskati vedeževalko v živo, so dan danes na voljo tudi vedeževanja preko telefona ali preko spleta. Za vse tiste, ki potrebujejo vedeževanje, a si ga zaradi denarne stiske ne morejo privoščiti, pa ponujajo tudi brezplačna vedeževanja. Na voljo je brezplačno vedeževanje iz kart, brezplačno vedeževanje kolo usode ter brezplačno vedeževanje hitri odgovori. Tako da res ni izgovorov, da si nebi v stiski poiskali določenih usmeritev s strani vedeževalca. Za katero vedeževanje pa se je torej najbolje odločiti?

V nadaljevanju smo zbrali vse možnosti vedeževanj, ki so na voljo pri e-Vedeževanje, da boste lahko izbrali pravo za vas.

vedeževanje

Vedeževanje iz kart

Kot prvo in tudi najpogostejšo izbiro napovedovanja prihodnosti velja izpostaviti brezplačno vedeževanje iz kart. Gre za način vedeževanja, ki se izvaja s pomočjo različnih kart, običajno so to tarot karte, ciganske karte ali običajne karte za remi.

Karte so za vedeževanje odlične zato, ker imajo določene simbole, ki delujejo kot neka nevidna energija in vam lahko pomagajo pri poglobljenem razumevanju samih sebe. S pomočjo vedeževalca in kart lahko tako odkrijete individualni pomen izbranih kart, kaj točno pomenijo v določenem trenutku za vas osebno. Katere karte pa pravzaprav izbrati?

  • Tarot karte

Za vedeževanje se najpogosteje uporabljajo tarot karte, starodavne karte, ki naj bi izhajale že iz renesančne dobe. Gre za igralne karte, ki so izrazito poslikane in pripovedujejo neko zgodbo oziroma v primeru vedeževanja prihodnost. Najbolj zanimivo pri vedeževanju iz tarot kart je, da delujejo kot zrcalo. Vaša podzavest namreč na podlagi slik izbere določene karte in vas vodi k izbiri oziroma vam hoče nekaj sporočiti. Na tak način vedeževanje dobi moč podzavesti in tega, da vas vodi.

Na voljo je 22 različnih tarot kart, vsaka izmed njih pa ima določen pomen. V sklop tarot kart spadajo karte z imeni: Pravica, Norec, Cesarica, Sonce, Čarovnik, Hudič, Velika svečenica, Kolo sreče, Zmernost, Obešenec, Sodba, Bojevnica, Smrt, Puščavnik, Stolp, Zvezda, Mesec, Svečenik, Ljubimca, Moč, Cesar in Svet.

  • Ciganske karte

Zelo pogoste karte za brezplačno vedeževanje iz kart so tudi tako imenovane ciganske karte. Teh kart je vse skupaj 36, po pomenu pa se precej razlikujejo. Nekatere imajo izredno pozitivni pomen, spet druge so popolnoma negativne, nekatere pa so celo nevtralne. Običajno se uporabljajo tako, da se združi kombinacija vseh, kar posledično tvori intuitivno zgodbo.

Tudi te karte nosijo s seboj bogato simboliko, ki izvira iz čudovitih poslikav. Med 36 kartami so na primer tudi karta Duhovnik, Veselje in Ljubosumje. Prva izpostavlja mirnost, skrivnost in zaupanje, druga ponazarja veliko energije, delitev sreče, izpolnitev želja ali pa zavist in resnost, tretja pa se nanaša na strah in negotovost ter notranje boje s seboj in nezaupanje v bližnje osebe.

Vedeževalka vam bo s pomočjo ciganskih kart pogledala v prihodnost in vam pomagala ter svetovala pri tem, kako  razrešiti probleme, tudi tiste zelo zapletene. Odgovorila vam bo na vaša vprašanja in dvome, ki vas že nekaj časa težijo. Ciganske karte lahko odgovorijo na različne teme, tako na tiste, ki se tičejo družine, prijateljev, partnerskih odnosov ali zdravja kot tudi na tiste, ki se tičejo šolanja, financ ali službe.

  • Remi karte

Pri prvih dveh vrstah kart (tarot in ciganske) imajo karte za napovedovanje slikovno podlago, če se za vedeževanje izbere remi karte, pa te podlage ni. Vedeževalec mora tako pri remi kartah upoštevati simbole in številke. A to ne pomeni, da se z remi kartami slabše napove prihodnost, tudi posamezne številke imajo namreč za vedeževalca globok pomen.

Katere karte izbrati, je tako na koncu popolnoma odvisno le od spraševalca. Vedeževalec načeloma pri vrsti karte ne opazi razlike, saj lahko pomen razbere iz slik, simbolov ali števil. Za brezplačno vedeževanje iz kart pa je predvsem pomembno to, da spraševalec ne izbira naključnih kart. Karte ga morajo namreč pritegniti, spraševalec mora začutiti določeno energijo. Vedeževalec pa mora natančno poznati posamezne karte in tudi povezave med njimi, torej kako določene kombinacije pretvoriti v neko zgodbo, ki je pomembna za spraševalca.

Vedeževanje preko telefona

Zelo pogosta izbira vedeževanj je tudi vedeževanje preko telefona, ki je priljubljeno predvsem zaradi tega, ker se lahko spraševalci pogovarjajo z vedeževalcem kar na daljavo oziroma preko telefona.

Ta vrsta vedeževanja je odlična, ko potrebujete nasvet s strani vedeževalke hitro. Na primer zjutraj se zbudite in se znajdete v stiski, ko čutite, da je nekaj narobe in se sprašujete, kaj vas čaka danes, kaj se bo zgodilo. Takrat lahko enostavno vzamete telefon v roke in pokličete na telefonsko številko 090/68-09. Vedeževalka vam bo preko telefona pomagala, da boste vedeli kako dalje, pot vam bo odprta in počutili se boste bolj močni in varni,verjeli boste vase, zaupali boste v svoje moči.

Napovedovanje prihodnosti preko telefona sicer ni brezplačno kot zgoraj omenjeno vedeževanje iz kart, a vendarle je izredno ugodno. Pomoč, ki jo prejmete pa na koncu tako ali tako odtehta vso ceno.

Brezplačno vedeževanje kolo usode

Tukaj je potem še tretja vrsta vedeževanja. Ta se nanaša na kolo, ki napoveduje usodo. Gre za Brezplačno vedeževanje kolo usode, ki običajno poteka preko spleta. Spraševalec ima na spletni strani e-Vedeževanje na voljo nekaj brezplačnih minut, da dobi odgovore na svoja vprašanja oziroma si pomaga pri težavah.

Ta vrsta vedeževanja deluje tako, da si spraševalec izbere vedeževalca, za katerega si želi, da mu svetuje. V okence nato vpiše vprašanje, ki ga zanima ter svoje podatke, ki ostanejo skriti ostali javnosti. Nato spraševalec dobi odgovor s strani vedeževalca. S pomočjo kolesa usode se mu tako napove natančna  prihodnost oziroma usoda. Brezplačno vedeževanje kolo usode je prav tako odlično za vse, ki želijo odgovore ali nasvete v zgolj nekaj trenutkih.

vedeževanje

Brezplačno vedeževanje hitri odgovori

Še hitrejša vrsta vedeževanja pa je brezplačno vedeževanje hitri odgovori. Ta se prav tako izvaja s pomočjo prej omenjenih 22 tarot kart, ki so na voljo preko spleta za hitre odgovore.

Tovrstno vedeževanje deluje tako, da si preprosto zamislite vprašanje in ga vpišete v prazno okno, ki je na voljo na spletni strani. Nato morate izbrati eno izmed 22 tarot kart, ki so v vrsti. S klikom na eno izmed kart se vam bo odprla kratka razlaga, torej kaj ta karta predstavlja. To karto morate nato aplicirati oziroma povezati z vašim vprašanjem in se zamisliti, kaj bi lahko predstavljala. Brezplačno vedeževanje hitri odgovori je najhitrejša vrsta vedeževanja, ki ne ponuja točne prihodnosti, a vas lahko vendarle dobro usmeri.

Možnosti vedeževanj je torej neskončno, zakaj se ne bi obrnili na nekoga, ki vam lahko pomaga poiskati določene odgovore. Pri e-Vedeževanje so prepričani, da vam bodo pomagali in vam ne bo žal, da ste jih izbrali za vedeževanje. Njihove vedeževalke čakajo na vaša vprašanja.

Članki iz iste kategorije: