Catering Pipo: Okusi, ki osvajajo srca

Pripravljate praznovanje rojstnega dne, poroko, birmo, slavnostno prireditev, obletnico, svečan dogodek ali piknik za poslovne partnerje? Si želite, da bodo vaši gosti nad postrežbo navdušeni ter, da bodo na dogodku dobro jedli? Postrezite jim z edinstveno kulinarično izkušnjo – izberite nepozaben catering podjetja Pipo.

Kaj je catering?

Za tiste, ki tovrstne dogodke organizirate prvič, smo za začetek pripravili nekaj besed o tem, kaj sploh catering vključuje.

V osnovi velja, da je to vrsta pogostitve, ki je nekoliko bolj bogata in prestižna od običajne pogostitve. Primerna pa je predvsem za večja slavja oziroma za tiste pomembnejše, bolj slavnostne dogodke. Poleg tega pa pri cateringu velja še, da je storitev celostna. Vključuje tako pripravo hrane kot tudi postrežbo in pospravljanje. Catering je torej vrsta pogostitve, ki je kot nekakšna kulinarična izkušnja in zajema celotno prezentacijo. To pomeni, da se s hrano na ta dan sploh ne rabite obremenjevati.

Catering

Kaj vse vključuje Catering Pipo?

Takšna celostna storitev je na voljo tudi pri podjetju Pipo, kjer delujejo strokovnjaki na področju kakovostnih pogostitev za večje število oseb. Ponujajo kakovosten catering, primeren tako za podjetja kot tudi za posameznike. Najbolj primeren pa predvsem za tiste, ki si za svojo obletnico, poroko, rojstni dan ali kakšen drug dogodek želijo izkusiti kreativno obarvano kulinarično doživetje.

Njihov catering zajema pripravo kakovostne hrane in pijače ter hkrati organizacijo celotne prezentacije. Poskrbijo pa tudi za dekoracijo hrane, sproščujoč in prijeten ambient ter profesionalno postrežbo.

Da je podjetje Pipo prava izbira dokazuje tudi to, da so izredno fleksibilni. Pogostitev lahko namreč izvedejo kjerkoli, tudi na prostem. Lokacijo lahko izberete popolnoma sami, na voljo pa imajo tudi prostore za najem, kjer vam po želji organizirajo pogostitev za vaše goste. Za prevoz hrane imajo na voljo posebna vozila, ki omogočajo, da je hrana kakovostno prepeljana in sveža. Ekipa za pripravo cateringa pa je velika, kar pomeni, da je hrana hitro in ustrezno postrežena oziroma pripravljena na omizjih.

Za katere priložnosti izbrati catering?

Najamete jih lahko tako za večje, celodnevne pogostitve, kot tudi za krajše vmesne pogostitve in hitre kulinarične spremljave ob svečanih dogodkih.

Ponujajo na primer catering za poročno slavje, birmo, krst, rojstni dan, piknik. Prav tako pa jih lahko izberete za obletnice v podjetjih, večje poslovne dogodke ali slavnostne prireditve. Za odlično hrano bodo poskrbeli tudi na dogodkih, kjer je časovni okvir druženja natančno členjen in omejen.

Da je njihov asortima dogodkov lahko tako pester, jim omogočajo predvsem dolgoletne izkušnje in profesionalno osebje. Zavzemajo se namreč zato, da se vsaki stranki popolnoma posvetijo ter prisluhnejo njenim željam in potrebam. S pomočjo komunikacije in sodelovanja s stranko nato ponudijo tudi lastne ideje ter svetujejo pri izbiri in se prilagodijo glede na vrsto dogodka. Vse to zato, da na koncu zagotovijo storitev, ki zadosti potrebam vseh gostov.

Catering

Kakšna je ponudba hrane?

Da je njihov odnos profesionalen in ustrezen smo torej že izvedeli. Kaj vse pa torej ponujajo v sklopu catering ponudbe?

V njihovi ponudbi se nahajajo različni narezki, kanapeji, hladni prigrizki, mesne torte, obloženi kruhki, rolade, mini burgerji ter ostala »finger food« hrana. Ponujajo pa tudi vegetarijanske prigrizke, sirove plošče, sladice in solate. Cateringi so pripravljeni na ploščah različnih velikosti in oblik tako da so primerni za različno število oseb. Poleg tega pa so običajno sestavljeni iz več različnih vrst kakovostnega mesa ter domačih mlečnih dobrot, na voljo pa so tudi samo vegetarijanske izvedbe. Za dekoracijo so običajno dodane še različne vrste sadja in zelenjave.

Poleg pestre ponudbe je pomembno izpostaviti še to, da je vsa pogostitev pripravljena tako, da so vsi gostje siti. Hkrati pa si lahko sami izberejo vrsto hrane, ki jim najbolj ustreza. Poleg odličnega okusa, je podjetju Pipo izredno pomemben tudi estetski izgled. Vsaki jedi se zato maksimalno posvetijo ter poskrbijo za lep vizualni izgled.

Celotno ponudbo Cateringa Pipo si lahko ogledate tukaj: https://www.pipo.si/catering/. V nadaljevanju pa smo podrobneje predstavili nekaj najbolj priljubljenih izbir.

Bogato obloženi kruhki

Med najbolj priljubljenimi catering izbirami so zagotovo vsem dobro poznani obloženi kruhki. Gre za majhne kruhke, okrogle ali kvadratne oblike, ki so lahko obloženi praktično s čemer koli si stranka zaželi. Spadajo med dovršen in hkrati ugoden prigrizek, ki ima bogato vsebino in pester nadev. Primerni so za različne priložnosti, zaradi praktične izvedbe pa so najboljša alternativa narezkom.

Običajno se jih namaže z različnimi namazi ter nato obloži z različnimi vrstami mesnin, koščkom sira ter koščkom zelenjave. V podjetju Pipo so na voljo obloženi kruhki različnih vrst. Izberete lahko naslednje vrste: Kraški, Kmečki, Sirov, Ogrski, Zakuska. Seveda pa se lahko obloženi kruhki tudi popolnoma prilagodijo po vaših željah.

Catering

Sodobni hladni prigrizki

Zraven obloženih kruhkov so zelo priljubljeni tudi sodobni hladni prigrizki. Med te spadajo Grisini s pršutom, grisini s posipom, nabodala s češnjevim paradižnikom in mozzarello, žlice z različnimi nadevi, presna zelenjava z vegansko majonezo ter različne vrste rolad. Izbirate lahko na primer med mavrično rolado, rolado z lososom, rolado s slaniki ter rolado gurman.

Kot hladni prigrizki so v majhnih posodicah pogosto dodane tudi različne vrste solat, ki so nepogrešljiv element vsakega samopostrežnega bifeja. V ponudbi so tako zelenjavne kot tudi sadne solate. Izberete lahko na primer Testeninsko solato, francosko solato, grško solato, pisano solatko s pohančkom ali motovilec s prepeličjim jajčkom.

Hladni prigrizki so predvsem priljubljeni zaradi tega, ker izgledajo zelo sodobno in popestrijo omizje vsakega cateringa. Hkrati pa dodajo celotni kulinarični izkušnji še neko hladno svežino. Poleg tega se lahko pripravijo nekoliko vnaprej, saj ne rabijo biti toplo postreženi, zato so ugodni tudi za izvajalca. Je pa potrebno biti z njimi na samem dogodku nekoliko bolj previden, saj morajo biti hladni prigrizki na ustrezni temperaturi.

Kakovosten in hkrati ugoden catering? Cena na osebo že od 1 evra na kos

Glede na zgoraj navedeno ponudbo hrane ter vse prednosti, ki jih zajema celotna storitev cateringa, pa vas najverjetneje zanima tudi, koliko to stane. Tukaj vam lahko zagotovimo, da obstaja kakovosten in hkrati tudi ugoden catering. Cena na osebo se namreč začne že pri manj kot enem evru na kos.

Najbolj ugodni so obloženi kruhki, katerih cena se začne že pri 0,95 evra na kos. Za 1 evro na kos pa so na voljo hladni prigrizki, solate in kanapeji. Nekoliko dražje so sladice, rolade, mini burgerji, mesne torte ter večji narezki. Mesna torta catering – cena na osebo je približno 6 evrov na osebo, narezek catering – cena na osebo pa je 5 evrov na osebo.

Ker obstaja nešteto različnih načinov priprave ter končnih opcij, pa je končno ceno cateringa težko določiti. Najbolje je, da kontaktirate podjetje Pipo in se z njimi dogovorite glede podrobnosti vašega cateringa. To lahko storite tukaj: Kontakt podjetja.

Članki iz iste kategorije: