Terme Topolšica – blagodejna termalna doživetja v zeleni naravi

Skozi vse leto lahko uživate v termalnih doživetjih, ki jih nudijo Terme Topolšica. Še posebej pa je prijeten jesenski oddih v Topolšici. Prepustite se blagodejni termalni vodi in sončnim žarkom, razvajajte svoje brbončice s pestro kulinarično ponudbo ter globoko zadihajte v čudoviti zeleni naravi. Terme Topolšica vam ponujajo priložnost, da raziskujete bližnjo okolico in vas razvaja na način, ki vas bo navdušil. Ustvarili boste nepozabne spomine, ki jih boste nosili v svojem srcu.

Dostopnost termalnih doživetij vsak dan

Terme Topolšica vam omogočajo termalna doživetja vsak dan. Notranji in zunanji vodni kompleksi vam omogočajo razkošje uživanja v zdravilni termalni vodi, sončnih žarkih ter raznoliki gostinski ponudbi.

Terme Topolšica

Bazen s pololimpijskim bazenom

Terme Topolšica nudijo uživanje v notranje-zunanjem bazenskem kompleksu, ki vključuje pololimpijski bazen z neposrednim dostopom do zunanje površine s tlakovano teraso ter čudovitim pogledom na park. Kompleks vključuje tudi otroški bazen, masažne prhe, masažne bazene in prave rimske kopeli.

Hotelske savne za dodatno razvajanje

V okviru bazenov se nahaja tudi kompleks hotelskih savn, ki vključuje dve finski savni in eno infrardečo savno. Po sproščujoči savni se lahko osvežite v prijetnem prostoru za počitek, kjer boste lahko uživali v pogledu na notranje bazene.

Termalna voda je odlična za zdravljenje nevroloških obolenj

Termalna voda je postala nepogrešljiva pri zdravljenju nevroloških obolenj. Njene naravne lastnosti so izjemno učinkovite pri lajšanju simptomov in izboljšanju kakovosti življenja ljudi, ki trpijo zaradi nevroloških težav. Zdravilne lastnosti termalne vode so se izkazale za posebej koristne pri zdravljenju bolezni hrbtenice in sklepov. Voda s svojo bogato sestavo kalcija, magnezija, in drugih mineralov pomaga pri lajšanju bolečin, vnetij ter izboljšuje gibljivost in funkcijo sklepov.

Pomoč pri stanjih po poškodbah in postoperativnih stanjih

Termalna voda je prav tako neprecenljiva pri rehabilitaciji po poškodbah in operacijah na gibalih. Njene lastnosti spodbujajo procese celjenja, zmanjšujejo otekline in lajšajo bolečine, kar pospešuje okrevanje pacientov. Termalna voda je odlična tudi pri lajšanju težav pri boleznih dihal. Terme Topolšica omogočajo izbiro tudi med številnimi medicinskimi storitvami, ki jih za vas izvajajo priznani strokovnjaki in usposobljeno medicinsko osebje. Termalna voda, obogatena z minerali, pomaga tudi pri lajšanju simptomov lažjih oblik kroničnih obolenj srca in ožilja, kar prispeva k boljši kakovosti življenja pacientov.

Okolju in kopalcem prijazna priprava kopalne vode

V Termah Topolšica se nenehno zavedajo, da je kakovost kopalne vode ključna za zdravje in dobro počutje njihovih obiskovalcev. Zato Terme Topolšica posveti posebno pozornost in stalno skrb za ustrezno pripravo kopalne vode. Pri tem uporabljajo tehnološke rešitve, ki jim omogočajo dosego kemijske in mikrobiološke ustreznosti vode. Terme Topolšica vsakodnevno spremljajo kakovost vode z ročnimi in avtomatskimi meritvami.

Uporaba napredne tehnologije za uravnavanje pH vode z ogljikovim dioksidom

V letu 2017 so uvedli naprednejšo in okolju ter kopalcem prijaznejšo tehnologijo uravnavanja pH termalne vode. S pomočjo ogljikovega dioksida uravnavajo pH vode, kar ima tudi baktericidno in bakteriostatično delovanje. Ta proces pomaga kloru pri dezinfekciji vode, kar pa pomeni, da je potrebno manj klora za ohranjanje čiste vode. Posledično je voda tudi manj motna po uporabi ogljikovega dioksida.

Koristi ogljikovega dioksida za zdravje in ugodje kopalcev

Ogljikov dioksid se ne uporablja le za izboljšanje kakovosti kopalne vode, ampak ima tudi pozitiven učinek na zdravje.Prav tako pomaga pri celjenju ran, omogoča hitrejšo izmenjavo kisika in presnovnih produktov ter izboljšuje imunski sistem. Poleg tega zmanjšuje krvni tlak in srčno frekvenco, izboljšuje odvajanje vode iz telesa, deluje protivnetno in zmanjšuje občutljivost na mraz.

Pestra ponudba masaž in negovalnih programov za vaše dobro počutje

V Termah Topolšica se osredotočajo na vaše dobro počutje, zato so za vas pripravili raznoliko izbiro masaž in negovalnih programov. Za krepitev zdravja z naravnimi metodami priporočajo klasične masaže, ki bodo poskrbele za vašo regeneracijo in sprostitev. Poleg tega pa vam ponujajo tudi aroma masaže, ki vas bodo popeljale v svet sproščujočih naravnih vonjev, ter vam pomagale pripraviti se na nove izzive. Njihova prijazna ekipa vam bo z veseljem svetovala pri izbiri tretmaja, ki bo najbolje ustrezal vašim potrebam. Naravne sestavine, ki jih uporabljajo, bodo negovale vaše telo, prijetne arome pa vam bodo pomagale do popolne sprostitve telesa in duha. Lahko si privoščite celostno razvajanje ali pa se osredotočite na nego določenega dela telesa.

Klasične masaže za krepitev zdravja

Za krepitev in ohranjanje zdravja z naravnimi metodami priporočajo razvajanje s klasičnimi masažami. V njihovi ponudbi najdete klasične masaže celega telesa, masaže obraza, vratu in dekolteja ter refleksno masažo stopal. Poleg tega so dodali še antistres masažo in unikatno hišno masažo s karitejevim maslom. Pridite in odkrijte, katera masaža je vaša najljubša.

Posebne masaže za sprostitev in harmonijo

Terme Topolšica so kraj, kjer so možne tudi posebne masaže, ki učinkovito blažijo stres, sproščajo napetost ter prispevajo k uravnoteženju energije in harmoniji telesa. Na voljo imate različne aroma masaže, anticelulitno masažo in masažo po dr. Breussu. Med najbolj priljubljene pa spada masaža z vulkanskimi kamni, ki s toplimi in hladnimi kamni poskrbi za sprostitev mišic in izboljšanje prekrvavitve telesa. Prepustite se edinstvenemu razvajanju.

Aroma masaže za sproščanje in poživitev

Aroma masaža je odličen način za sprostitev in poživitev. Pri celotni aroma masaži se uporabljajo eterična olja, ki učinkovito blažijo stres, sproščajo napetost v telesu in delujejo poživljajoče. Traja 50 minut. Poleg tega imajo tudi aroma refleksno masažo stopal, pri kateri se refleksne cone na stopalih masirajo z eteričnimi olji.

Članki iz iste kategorije: