Nalepke izdelane po vaši meri vam lahko pomagajo izboljšati prepoznavnost vaše blagovne znamke

Vsako podjetje si želi pritegniti in izstopati. Poleg zgodbe, produkta ali storitve lahko l temu pripomorejo tudi različne promocijske aktivnosti. In ne samo, da so nalepke nekaj, kar potrebuje vsak produkt, ampak ustrezno narejene lahko služijo tudi za prepoznavnost blagovne znamke. Nalepke podjetja Artis Linija d. o. o. poskrbijo, da boste z videzom vašega produkta uspešno konkurirali na trgu.

Zakaj potrebujemo nalepke oziroma etikete?

Nalepke so kos papirja, plastike, kovine, tkanine ali drugega materiala, ki ga pritrdimo na izdelek. Uporabljamo jih za različne namene, največkrat pa so na njih informacije o produktu:

 • Poreklo
 • Proizvajalec
 • Uporaba
 • Rok uporabe

Nalepke so proizvedene iz različnih materialov, za katere se proizvajalci odločijo na podlagi namembnosti. Nekatere so bolj primerne za visoke temperature, spet druge za nizke. Razlikujejo se tudi lepila in različne tehnologije za tisk. Etikete lahko dobite natiskane v roli ali na polah.

Etikete
S pomočjo nalepk produkt opremimo z najpomembnejšimi informacijami

Nalepke, izdelane po meri, večajo prepoznavnost vaše blagovne znamke

Nalepke izdelane po meri so močno in cenovno ugodno orodje, ki poskrbi, da se vaša znamka stranki vtisne v spomin. Pri načrtovanju in izdelavi nalepke je pomembno, da celota na koncu izstopa in vam tako služi kot neke vrste pametno izkoriščen oglaševalski prostor.

Kako lahko vaše etikete pritegnejo pozornost potencialnih strank?

 • Z izbiro inovativnega dizajna (sovpadati mora s celostno grafično podobo vaše znamke, torej lahko je minimalističen ali pa zelo vpadljiv)
 • Z uporabo polnih in živih barv, ki kar kličejo po pozornosti
 • Z nekaj drznosti in tiskom zlate ali srebrne barve, ki s kovinskim izgledom ustvarja prestižni videz
 • S primernim izborom mat ali sijaj izgleda etikete (mat pritegne z naravnim videzom, sijaj pa z leskom in prelivanjem barvnih odtenkov)
 • Na etiketi naj bo dobro označen paket, produkt ali vaš prostor, kjer nudite storitve
 • Izvedba naj bo kakovostna in s tem izraža vaše lastnosti ter vizijo
 • Poslužujte se načela »manj je več« in nalepko opremite s skladnimi barvami in bistveno vsebino
 • Tudi črno-bela izvedba lahko zelo dobro pritegne pozornost, če je izvedba estetska
 • V primeru barvne kombinacije na etiketi pa ima velik pomen barvna kombinacija z živimi in polnimi odtenki
 • Poslužujte se trendov (v zadnjem času se več naročnikov odloča za mat in »soft touch« izgled etikete, ki daje bolj naraven in očesu prijazen izgled)
 • Izberite unikaten izrez nalepke
Nalepke-na-mizi
Poskrbite za inovativen dizajn vaše nalepke

Nalepke, izdelane po meri, so lahko optimalno marketinško orodje za povečanje možnosti nakupa vašega produkta in ponovnega nakupa. Če so nalepke izdelane po meri, lahko potencialne stranke uspešno privedete tudi na vsa spletna mesta, kjer želite, da vas spremljajo. S kakovostno izdelano etiketo odražamo tudi kakovost svoje blagovne znamke ter tako bodočo stranko prepričujemo v kakovost našega produkta oziroma storitve. Saj veste, pravijo, da ljudje kupujemo z očmi.

V podjetju Artis Linija d. o. o. so se prav zato specializirali v tehnologiji, ki jim omogoča dodelavo in izrez etiket po meri, ne da bi za to potrebovali izdelavo izsekovalnega orodja. Če ste že kdaj naročali nalepke, veste, da izdelava izsekovalnega orodja povzroča dodatni strošek, še posebej pri majhnih nakladah.

Kako promocijske nalepke vplivajo na vaše potencialne stranke?

Nalepke za marketinške namene zajemajo širok nabor različnih etiket. Pred projektom je zelo pomembno, da se s ponudnikom posvetujete o namenu njihove uporabe, saj vam le tako lahko ponudijo primeren material in zaščito nalepke.

Z nalepkami lahko svoje stranke navdušite na različne načine:

 • Ob ponujanju produktov ali storitev dodajte svoje promocijske etikete s sporočilom ali logotipom vaše blagovne znamke – stranka, ki je že naklonjena vaši znamki, bo tako sama širila njeno prepoznavnost z uporabo nalepke denimo na kolesu ali avtu. Če vaše podjetje še ni tako prepoznavno, se še posebej posvetite inovativnosti in izvirnosti vaše nalepke, saj tako povečate možnost njene uporabe.
 • Zamislite si namizno etiketo, ki pritegne pozornost ob uživanju v kavarni.
 • Povežite etiketo s spletno izkušnjo nakupovanja. Ob dostavi produkta naredite vtis na stranko s svojo predstavitveno nalepko na paketu. Hkrati lahko tako stranko spodbudite k sledenju vaši blagovni znamki na socialnih omrežjih.
 • Se vaše podjetje že ponaša s kakšnim nazivom ali nagrado za produkt? Z odstranljivo nalepko lahko elegantno na to opozorite vaše stranke in s tem podkrepite že tako dobro mnenje o kakovosti vašega poslovanja.
Nalepke
Stranka, ki je že naklonjena vaši blagovni znamki, bo njeno prepoznavnost širila z uporabo nalepke

Odstranjevanje nalepke, izdelane po meri, je lahko enostavno

Se morda občasno poslužujete marketinških akcij, ko promocija določenega izdelka ali storitve traja relativno kratek čas? Še posebej v barih in restavracijah (mize so pod kemičnimi vplivi čistil, UV svetlobe na sončnih terasah, teže pepelnikov in steklenic) vam nalepke, izdelane po meri, lahko zagotavljajo dobro obstojnost in relativno enostavno ter hitro odstranitev po koncu promocije. Kar je najpomembneje, je z izdelavo kakovostne promocijske etikete mogoče, da na površini po odstranitvi ne ostanejo sledi lepila.

V podjetju Artis Linija d. o. o. za ta namen uporabljajo:

 • Materiale visokih obstojnosti
 • Laminate za površinsko obstojnost
 • Nalepke z DOTTY tehnologijo (po testiranju je nalepka s to tehnologijo preživela vse obremenitve in ostala na mizi brez vihanja robov)

Za ultimativno zaščito izberite nalepke po meri, ki jih ni mogoče odstraniti

Uporaba varnostne nalepke, ki je izdelana po meri,  je smiselna takrat, ko želite vaš produkt zaščititi pred predčasnim odpiranjem, reproduciranjem ali kakršno koli zlorabo. Gre za priročen, enostaven in cenovno ugoden način zagotavljanja garancije produktov.

V tem primeru so nalepke po naročilu izdelane iz materialov, ki so zelo stabilni in so zaradi močnih lepil odporni na kemične, atmosferske ter transportne vplive.

Nalepke, izdelane na posebni varnostni foliji, se pri poizkusu odstranitve uničijo. Po odprtju tako ni več možno ponovno zatesniti odprtine ali pa nalepko premakniti na kakšen drug produkt.

Etiket
Zaščitite vaš produkt z uporabo varnostne nalepke

Pri izdelavi etikete po meri ste lahko inovativni

Nalepke, izdelane po meri, skorajda nimajo omejitev, saj se lahko izrežejo poljubno po želeni meri, napredna tehnologija pa tudi omogoča, da je tisk obstojen na zunanje vplive. Etikete so tako trajne, hkrati pa so barve tiska živahne in polne. Priporoča se zgolj mejna vrednost višine črk v besedilih (1 milimeter). Če pa vseeno želite drobnejši tekst, pa je s posebnimi nastavitvami mogoče tudi to.

Ste vedeli, da je mogoče z eksponentnim lakom izdelati tudi  brezbarvne izbokline, kar lahko vaš produkt približa tudi vaši potencialni stranki, ki je slepa ali slabovidna?

Nalepke bodo do vas prispele ustrezno zaščitene

Etikete se po izdelavi lahko dostavijo na različne načine:

 • Na kolutu
 • Na posameznih polah
 • Izrezane posamično

Pri tem je pomembno, da je znana namembnost vaših etiket in kako jih boste najlažje pritrdili na produkt ali jih celo delili med stranke.

Dobro je tudi vedeti, ali se bodo lepile ročno ali strojno, saj se to lahko upošteva pri ustrezni pripravi in razmakih na etiketirni liniji.

Pri pakiranju so nalepke vedno zvarjene v zaščitno folijo, da so odporne pred vlago in morebitnimi poškodbami med dostavo, prav tako pa tudi pred prahom in drugimi poškodbami pri vašem skladiščenju (če jih ne uporabite takoj po dostavi).

Cena nalepk, izdelanih po vaših željah

Cena je odvisna od velikosti, oblike in izbire materiala, zato je vsaka ponudba pripravljena po meri. V podjetju Artis Linija d. o. o. se trudijo, da vam zagotovijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Sporočite jim svoje želje in jih povprašajte za ponudbo.

Članki iz iste kategorije:

  Brez objav